Twentse noabers fonds succesvol van start

Op vrijdag 29 november is in de Gieterij in Hengelo het Twentse Noabers Fonds van start gegaan. In een druk bezochte netwerkbijeenkomst werd de nieuwe website twentsenoabersfonds.nl gelanceerd en konden de eerste initiatiefnemers al een cheque in ontvangst nemen voor hun projectidee. Initiatieven die een duwtje in de rug krijgen zijn onder andere: herdenkingsactiviteiten rondom 75 jaar vrijheid in Markelo en Stichting ‘De Twentse Doorloper’ die activiteiten organiseert om de jeugd kennis te laten maken met de schaatsverenigingen in Twente.

Het Twentse Noabers Fonds is een initiatief van de coöperatie Twentse Noabers en de Lokale Aktie Groepen van LEADER Noordoost Twente en LEADER Zuidwest Twente. Het fonds is een middel om mensen met een goed idee voor Twente een stapje verder helpen. Door initiatiefnemers te koppelen aan mensen die het idee verder kunnen brengen en als het nodig is een kleine financiële bijdrage uit het fonds beschikbaar te stellen. Want er zijn goede ideeën genoeg in Twente en er zijn ook genoeg mensen die de passie hebben om goede ideeën verder te brengen!

Dus heb jij een goed idee voor Twente, kijk dan op de website voor meer informatie of bel direct met Lidy Noorman (06-42 45 31 27) of Juliëtte Huis in ’t Veld (06-15 13 15 02).

Deel dit bericht

Lees ook:

Nieuws

Ontwerpers doen inspiratie op in Twente voor EO-Wijersprijsvraag
Expertsessie voor een verrukkelijk Twents Landschap