Drie leader-gebieden te gast in het gebied Engbertsdijkvenen

Drie LEADER-gebieden zijn te gast in het gebied Engbertsdijksvenen, een staatsnatuurmonument bij Kloosterhaar. Hier zijn allerlei organisaties, inwoners en ondernemers actief om het gebied beter op de kaart te zetten. De drie LEADER-gebieden waar het gebied Engbertsdijksvenen in ligt, zijn op zoek naar vernieuwende ideeën voor het platteland die wellicht met een LEADER-bijdrage vorm kunnen krijgen in projecten. Heb jij een idee voor dit gebied of ben je benieuwd naar initiatieven van anderen? De LEADER-gebieden organiseren op 25 april het LEADER-café.

Programma in het kort
Tijdens het café horen we van inspirerende sprekers over de kansen die een natuurgebied als de Engbertsdijksvenen biedt. Ook vertellen we over LEADER en de mogelijkheden van een LEADER-bijdrage. Daarnaast zullen er initiatiefnemers hun idee pitchen om feedback, tips en suggesties te krijgen zodat ze hun idee verder kunnen ontwikkelen. Tijdens het café kun je in contact komen met mensen met allerlei kennis en netwerken die je wellicht verder kunnen helpen met het realiseren van je idee. Alle ingrediënten dus voor een interessante avond!

Drie LEADER-gebieden werken samen
Het LEADER-café wordt georganiseerd door de drie LEADER-gebieden waar het gebied Engbertsdijkvenen aan grenst, Zuidwest Twente, Noord Overijssel en Noordoost Twente, samen met Natuur en Milieu Overijssel.

Kom je ook naar het LEADER-café?
Vanaf 19:30 uur is er inloop met koffie en thee. Het programma start om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur. Meer informatie over het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Weet je al zeker dat je komt? Meld je dan alvast aan!

Deel dit bericht

Lees ook:

Nieuws

Ministerie landbouw, natuur en voedselkwaliteit op bezoek bij Mineral valley Twente
Hoopgevende resultaten van patrijzen in Twenterand